luni, 6 septembrie 2010

Fashion News: Military Glam

Trendul Military va fi unul dintre cele mai purtate sezonul acesta. In colectiile Soul Rebel si Aggressive, Sprider Stores il veti regasi in diverse forme - de la epoleti si de la nasturi din alama, fuste cu buzunare vizibile, la mantouri scurte din stofa si pantaloni cargo.
Ei bine, asta nu e tot. In luna septembrie, Sprider Stores continua reducerile de 80% pentru colectiile si tinutele sale. Jeansii, piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba, disponibili in culori si modele noi, la preturi de pana la 119 RON. In aceasta toamna se poarta jeansii stramti, care imita pantalonii folositi de cavalerie si cu diverse aplicatii. Sezonul acesta culorile predominante sunt cele inchise: de la albastru petrol la gri si negru.

6 comentarii:

Dizzy spunea...

ador modelele de la zara si h&m :X

Nightfall-Elena spunea...

H&M:X Pacat ca nu il avem si noi...:(

Dizzy spunea...

hihi, good news..in primavara cel tarziu se deschide magazin in bucuresti ;)) sper pana in vara sa vina si in timisoara 8->

Nightfall-Elena spunea...

Ploiestiu` mai asteapta:))

Sasha Fierce spunea...

Ca tot nu m-au lasat ai mei sa fac liceul militar, acum ca tot e moda asta, pe langa o jacheta militara, pot purta si epoletii lu' tata :)) (sa le indes pe gat chestia asta)

Nightfall-Elena spunea...

:)) Buna idee